OZNÁMENÍ - neděle 9. října, 28. neděle v mezidobí
Neděle 16. října je 29. neděle v mezidobí

• Dnes se koná sbírka do fondu sv. Vojtěcha na mzdovou podporu duchovních. Sbírka příští neděli bude určena na provoz a potřeby naší farnosti. Všem dárcům děkujeme.

• Po obou dnešních mších svatých jste zváni na Manželský koláč, tj. nabídku dobrot a kávy za jakýkoliv finanční příspěvek. Výtěžek je určen na podporu manželského setkání ve Štěkni a dalších akcí pro rodiny z naší farnosti. Farní aktivity pro manžele a rodiny můžete podpořit také přímo na účet 670100–2208786136/6210 (do zprávy uveďte dar). Předem děkujeme za Vaši podporu.

• Tuto a příští neděli (9. a 16. října) probíhá v kostele sv. Václava tradiční charitativní bazárek podzimního a zimního dětského a mládežnického oblečení, knih, hraček a sportovního vybavení. 

• Schůzka farní charity se koná v pondělí 10. října od 18.30 na faře. Farní charita nutně potřebuje nové pomocníky. Pokud by měl někdo zájem, hlaste se prosím Haně Rechnerové (hana.rechnerova@farnostvrsovice.cz). 

• V pátek 14. října v 19 hodin se bude konat v sále u sv. Václava Dámský klub s tématem Má báseň. Podrobnosti najdete na farním webu či u organizátorky Irmy Krylové.

• V noci z pátku 14. října na sobotu 15. října se bude konat noční pěší pouť na Svatou horu. Jde se za každého počasí, délka trasy je cca 55 km, většinou po lesních cestách. Podrobnosti najdete na farním webu, anebo u organizátora Vojtěcha Tutra (777 526 649, vojtech.tutr@seznam.cz).

• Od neděle 16. října bude možné zapisovat jména zemřelých v kostelech sv. Václava i sv. Mikuláše. Zádušní mše svaté se budou konat v úterý 1. listopadu v kostele sv. Mikuláše a ve středu 2. listopadu v kostele sv. Václava.

• Letošní manželské setkání ve Štěkni se uskuteční od 26. do 30. října. Zájemci se mohou hlásit Vláďovi Jeništovi (vladimir.jenista@farnostvrsovice.cz).


Z liturgického kalendáře:  

Sobota 15. října je památka sv. Terezie od Ježíše, panny a učitelky církve.


Přejeme všem požehnaný týden.



Události
Archiv
OZNÁMENÍ - neděle 2. října, 27. neděle v mezidobí
Neděle 9. října je 28. neděle v mezidobí