Pozvánka na setkávání maminek
scházíme se každou středu v 10:00 na faře

Zveme vás mezi nás!

Jsme skupinka maminek s různě starými dětmi, (většinou mezi 0 – 3 roky). Scházíme se, abychom si mohly popovídat a aby se naše děti mohly mezi sebou poznat už v útlém věku.

Co vás s námi čeká?

Většinou si povídáme, někdy trochu zpíváme, tancujeme, říkáme si básničky. Děti si hrají s kostkami a spolu navzájem. Občas si některá maminka připraví pro děti pohádku nebo i divadlo. Jindy zase nějaké malování nebo vyrábění. Občas si ale jenom maminky povídají a děti se zabaví samy. Záleží na tom, s čím kdo přijde a jak jsou naladěné děti.

Kdy a kde?

Potkáváme se vždy ve středu mezi 10. a 12. hodinou. Většinou na faře u kostelíka sv. Mikuláše na Vršovickém náměstí 84/6. Může se ale stát, že půjdeme společně třeba na hřiště nebo se nesejdeme vůbec. Vždy záleží na domluvě, takže než za námi vyrazíte, raději se předem zeptejte (mezi sebou už se pak domlouváme přes web tymuj.cz, kam vás rádi přidáme). Na faře máme k dispozici místnost s kobercem, hračkami i dekami a polštáři na sezení. V zimně si při příchodu zatopíme, ale ze začátku bývá chladněji. Ve druhé místnosti se stoly a židlemi svačíme a vyrábíme. V létě můžeme být i na farní zahradě.

Pro koho je setkávání určené?

Pro maminky. Na věku maminek ani jejich dětí nezáleží. Přicházejí maminky s miminkem v bříšku, novorozencem, ale i starší děti, které tou dobou nejsou ve školce. Co s sebou? Pro dítě bačkory, svačinu, pití, v létě deku na sezení a lezení na zahradě, v zimě spíš teplejší oblečení (topit se začíná většinou až když přijdeme). A kdo má chuť, může přinést i nějaké vyrábění pro ostatní, divadélko, pohádku…

Kontakt

Zuzana Henková, zuzanaZAVINÁČhenek.name, 777835697 Anna Kalcovská, andulkacapovaZAVINÁČseznam.cz, 777300061

Události
Archiv
Rozpis kroužků náboženství pro rok 2020/21
časy konání kroužků a kontakty na jejich vedoucí