Balíčky pro zdravotníky a charitní sbírka
projevy solidarity a díků pro zdravotníky z Vinohradské nemocnice a sbírka na pomoc lidem postiženým současným nouzovým stavem.
Na jaře se nám všem líbily projevy solidarity, podpory a díků. Situace v nemocnicích je už dlouho opravdu náročná, mnohem víc, než na jaře. Myslíte, že je dobré ocenit tu práci? Vyjádřit díky za jistotu, že v případě vážných projevů nemoci se o nás někdo postará? Máte chuť někoho potěšit a dodat trochu energie? Rozdat kousek radosti v neradostné době? 

ANO? VÍTE JAK? TŘEBA TAKHLE:

Nakupte nějaké trvanlivé pochutiny, které dodají energii zdravotníkům (káva, oříšky, dobré sušenky...). Hezky zabalte a dovnitř můžete napsat DÍKY či vzkaz pro povzbuzení. Děti mohou přidat třeba obrázek. Balíček doneste do kostela sv. Václava do označené krabice, nejlépe již tuto neděli, 25. března (Květná neděle)


Dárečky odvezeme a předáme do Vinohradské nemocnice těm, na které dopadají největší nároky covidové péče.


Odoo • Obrázek s popiskem
DÍKY!
Zároveň připomínáme, že  v neděli 21. března (5. postní) proběhne po mších peněžní sbírka na finančně velmi znevýhodněné.  Zároveň proběhne tato sbírka bezhotovostně, do konce dubna, na účet Farní chatity:


Č.Ú.: 3400038319/0800

VS: 20




Štítky
Upravit
Archiv
OZNÁMENÍ - neděle 14. března - 4. neděle postní
pátek 19. března - slavnost sv. Josefa, snoubence Panny Marie * neděle 21. března - 5. neděle postní