OZNÁMENÍ - neděle 11. září, 24. neděle v mezidobí
Neděle 18. září je 25. neděle v mezidobí

• Sbírka tuto i příští neděli je určena na provoz a potřeby naší farnosti. Všem dárcům děkujeme.

• V sobotu 17. září proběhne od 9 do 14 hodin úklid kostela sv. Václava před zářijovými oslavami. Prosíme farníky o co největší účast, aby byl úklid co nejrychleji hotový.

• V neděli 18. září budeme slavit výročí posvěcení kostela svatého Václava a proběhne náš farní den. Bude se konat jediná mše, a to v 10 hodin, hlavním celebrantem bude biskup Zdenek Wasserbauer. Po mši bude následovat společný oběd: hlavní jídlo a točené nápoje jsou objednány, budou se vydávat za příspěvek. Po obědě chystáme program pro děti včetně vystoupení farního loutkového divadla, pro ostatní se v kostele uskuteční beseda s panem biskupem. Prosíme ty, kdo jsou ochotni pomoci s občerstvením, přípravou nebo úklidem, aby se hlásili Vláďovi Jeništovi (777 565 119).

• V úterý 27. září oslavíme výročí posvěcení kostela sv. Mikuláše mší v tomto kostele od 17 hodin. Po jejím skončení vyrazí tradiční průvod v čele se sv. Václavem na koni k našemu většímu kostelu, kde bude následovat kulturní program.

• Ve středu 28. září se koná poutní slavnost sv. Václava. Mše v kostele sv. Václava začne v 10 hodin, po ní bude následovat farní kafe v portiku kostela.

• V neděli 9. a 16. října proběhne po obou mších svatých charitativní bazárek podzimního a zimního dětského a mládežnického oblečení, knih, hraček, sportovního vybavení a podobně. Věci do bazaru přinášejte prosím v předstihu a nechávejte je pod křížem vlevo u zpovědnic. Děkujeme.

• Letošní manželské setkání ve Štěkni se uskuteční od 26. do 30. října. Zájemci se mohou hlásit Vláďovi Jeništovi.


Z liturgického kalendáře:  

Úterý 13. září je památka sv. Jana Zlatoústého, biskupa a učitele církve.

Středa 14. září je svátek Povýšení svatého kříže.

Čtvrtek 15. září je památka Panny Marie Bolestné.

Pátek 16. září je památka sv. Ludmily, mučednice.

    

Přejeme všem požehnaný týden.



Události
Archiv
OZNÁMENÍ - neděle 4. září, 23. neděle v mezidobí
Neděle 11. září je 24. neděle v mezidobí