OZNÁMENÍ - neděle 19. června, Slavnost Těla a krve Páně
Neděle 26. června je 13. neděle v mezidobí

• Dnešní sbírka je určena na provoz a potřeby naší farnosti. Příští neděli se bude konat Svatopetrská sbírka na bohoslovce. Všem dárcům děkujeme.

• Společné setkání pastorační rady a ekonomické rady naší farnosti proběhne v úterý 21. června od 19 hodin v sále u sv. Václava.

• V sobotu 25. června se bude konat Svatoprokopská pěší pouť z Chotouně do Sázavy. Bližší informace najdete na farním webu.

• V sobotu 2. července od 10 hodin proběhne slavnostní uvedení nového pražského arcibiskupa do úřadu v katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha.  

• Upozorňujeme, že v červenci a v srpnu bude platit prázdninový rozpis bohoslužeb: v úterý v 18:00 u sv. Mikuláše, ve středu v 18:00 u sv. Václava, ve čtvrtek v 8:00 u sv. Mikuláše. V neděli se bude konat jediná mše, a to v 9:30 u sv. Václava.

• V září chystáme farní vodu pro mládež od 12 do cca 16 let. Upozorňujeme, že oproti původním zprávám došlo ke změně termínu, nový termín je 9.-11. září.  Akce je vhodná pro ty, kdo na vodě nikdy nebyli, i pro zdatné vodáky. Pojedeme s největší pravděpodobností tok Ploučnice v úseku Stráž pod Ralskem – Vlčí důl. Bližší informace najdete ve Vinici, na webu, případně se můžete obrátit na organizátory Vojtu Tutra (vojtech.tutr@farnostvrsovice.cz) nebo Pavla Kryla (pavel.kryl@farnostvrsovice.cz).

Z liturgického kalendáře:  

Čtvrtek 23. června je slavnost Narození svatého Jana Křtitele.

Pátek 24. června je slavnost Nejsvětějšího srdce Ježíšova.

Přejeme všem požehnaný týden.


Události
Archiv
OZNÁMENÍ - neděle 12. června, Slavnost Nejsvětější trojice
Neděle 19. června je slavnost Těla a krve Páně