OZNÁMENÍ - neděle 22. srpna - 21. neděle v mezidobí
pátek 27.srpna – Památka sv. Moniky * sobota 28. srpna – Augustina, biskupa a učitele církve * neděle 29. srpna – 22. neděle v mezidobí.

• Dnešní i příští neděli je sbírka na provoz a potřeby naší farnosti. Všem dárcům děkujeme!

• Připomínáme, že je stále možné hlásit se na výlet na vodu, který proběhne první zářijový víkend (4. – 5. 9.) Pojede se Berounka od Dolanského mostu patrně do Libína. Sraz bude v pátek večer, buď společný odjezd  vlakem z Hlavního nádraží v 16:43, nebo možnost dorazit kdykoliv během večera do kempu. Návrat v neděli nejpozději v 18:51 na Hlavní nádraží. Veškeré vodácké vybavení je možné zapůjčit. Hlaste se u Vojty Tutra, tel: 777 526 649, nebo přímo registrací na události na farním webu.

• Po mši srdečně zveme na společnou farní kávu. Moc prosíme dobrovolníky ochotné některou dosud nezabranou prázdninovou neděli pomoci, aby se zapsali do archu za lavicemi, nebo kontaktovali pastoračního asistenta.

• V září opět chystáme tradiční velké akce, farní den se společným obědem proběhne v neděli 19. září, kdy bude pouze jedna společná mše v 10:00. Nezapomeňte si datum už teď zaznamenat do diáře, aby se farnost mohla sejít v co nejplnějším počtu. Svatováclavský průvod letos proběhne v úterý 28. září a začne bohoslužbou v 17:00 u sv. Václava.

• Zájemci o přijetí křtu a dalších svátostí se mohou hlásit u pana faráře Artura Matuszka. Tel: 607084855
                  
                                Přejeme všem požehnaný týden!

Události
Archiv
OZNÁMENÍ - neděle 15. srpna – Slavnost Nanebevzetí Panny Marie.
pátek 20.srpna – Památka sv. Bernarda, opata a učitele církve, sobota 21.srpna – Památka sv. Pia X., papeže, neděle 22. srpna – 21. neděle v mezidobí.