OZNÁMENÍ - neděle 27. října je 30. neděle v mezidobí
Neděle 3. listopadu je 31. neděle v mezidobí

• Dnešní sbírka je určena na provoz a potřeby naší farnosti. Všem dárcům děkujeme.

• Do příští neděle (3. 11.) probíhá sbírka věcí pro malé děti zasažené povodněmi na Krnovsku (hračky, knížky, omalovánky…).

• Mše svaté se čtením jmen zemřelých budou slouženy v pátek 1. listopadu od 18 hodin v kostele sv. Václava a v sobotu 2. listopadu od 8 hodin v kostele sv. Mikuláše. Dnes je poslední den, kdy můžete napsat na lísteček a vložit do košíčku či poslat e-mailem na adresu farní kanceláře (kancelar@farnostvrsovice.cz) jména zemřelých příbuzných, přátel či známých, za které se bude farnost při těchto bohoslužbách modlit.

• Pokud věřící z vážných důvodů nemohou navštívit hřbitovy v době od 1. do 8. listopadu, mohou získat plnomocné odpustky pro duše v očistci už v týdnu od 25. října, a to za splnění obvyklých podmínek: návštěva hřbitova, modlitba za zemřelé, modlitba na úmysl Svatého Otce, vyloučení sebemenšího zalíbení v hříchu, svátost smíření, sv. přijímaní).

• Představení loutkového divadla se výjimečně koná až na začátku listopadu, v neděli 3. 11. od 16:30 na faře. Na programu je pohádka Čert a Káča.

• Ve čtvrtek 7. 11. se uskuteční první letošní přednáška v rámci obnovených Zimních večerů. Tyto přednášky se budou konat jednou měsíčně ve čtvrtek večer od 19 hodin v sále u sv. Václava. První přednášku na téma Ekologie a křesťanství bude mít Petr Štica z Katolické teologické fakulty UK. Jste srdečně zváni!

• Dnes vychází listopadové číslo časopisu Vinice.

Z liturgického kalendáře:
    Pondělí 28. října je svátek sv. Šimona a Judy, apoštolů.
    Pátek 1. listopadu je slavnost Všech svatých.
    Sobota 2. listopadu je Vzpomínka na všechny věrné zemřelé.

Přejeme všem požehnaný týden.


Události
Archiv
OZNÁMENÍ - neděle 20. října je 29. neděle v mezidobí
Neděle 27. října je 30. neděle v mezidobí