OZNÁMENÍ - neděle 30. dubna, 4. neděle velikonoční
Neděle 7. května je 5. neděle velikonoční

• Dnešní sbírka je určena na provoz a potřeby naší farnosti. Všem dárcům děkujeme. 

• Dnes odpoledne v 16:30 zveme děti na faru na představení loutkového divadla Perníková chaloupka.

• Ve čtvrtek 4. května v 9 hodin ráno na faře proběhne setkání seniorů. Setkání bude seznamovací, představa je taková, že by se senioři setkávali vždy první čtvrtek v měsíci (jako to bylo dřív). Pro více informací se můžete obrátit na Pavla Šacha (607 251 193).  

• V sobotu 27. května ve 20 hodin začne v kostele sv. Václava Svatodušní vigilie se mší svatou. V neděli 28. května, na slavnost Seslání Ducha svatého, se bude konat Farní den. Bude sloužena jedna mše svatá od 10 hodin, poté se můžete těšit na společný oběd a veselení do odpoledních hodin. Pro děti se chystá představení loutkového divadla a další program.

• V sobotu 3. června pojedeme na farní výlet do Kostelce nad Černými lesy a do Kouřimi. Podrobný program se dozvíte na farním webu, ve Vinici či u Vládi Jeništy, u kterého je již možné se přihlašovat.

• Tělesná obnova se letos uskuteční od 16. do 19. června 2023 (pátek večer až pondělí odpoledne) v areálu Karlovy univerzity v Horním Poříčí. Akce je vhodná i pro jednotlivce, neúplné rodiny a pro rodiny, jejichž někteří členové nejsou „praktikující“. Sjíždění Otavy letos plánujeme až v pondělí. Přihlašovat se lze do pondělí 28. května 2023 na webu farnosti pod tímto odkazem.

• Dnes vychází květnové číslo časopisu Vinice. Můžete si ho vzít vytištěné vzadu v kostele. Těm, kteří jsou přihlášeni k odběru farních novinek, přijde e-mailem.

Z liturgického kalendáře:

Úterý 2. května je památka sv. Atanáše, biskupa a učitele církve.

Středa 3. května je svátek sv. Filipa a Jakuba, apoštolů.

Přejeme všem požehnaný týden.



Události
Archiv
OZNÁMENÍ - neděle 23. dubna, 3. neděle velikonoční
Neděle 30. dubna je 4. neděle velikonoční