OZNÁMENÍ – Neděle 5. ledna - 2. neděle po Narození Páně
pondělí 6. ledna – Slavnost Zjevení Páně | neděle 12. ledna – Svátek Křtu Páně

Tuto i příští neděli budeme vybírat na provoz a potřeby naší farnosti. Po mši sv. budou koledníci 3králové sbírky vybírat peníze před kostelem. Děkujeme!

Máme nedostatek koledníků 3králové sbírky na nastávající týden. Prosíme ty, kdo by byli ochotni se ještě zapojit, ať se přihlásí na kontakty naší farní charity.

V pondělí 6. ledna na slavnost Zjevení Páně bude bohoslužba se svěcením vody, kadidla a křídy v 18:00 u sv. Václava

Ve čtvrtek 16. ledna v 18:00 začne druhá sezóna Zimních večerů u sv. Václava, koncertem Slávka Klecandra. Cyklus přednášek a hudebních poběží každý čtvrtek až do konce března a mezi dalšími potvrzenými hosty jsou např. Gemini musicales, profesor Stanislav Sousedík, docent Zdeněk Vojtíšek zabývající se studiem nových náboženských hnutí a pomocí obětem sekt a další.

V sobotu 18. ledna zveme na dětský karneval. Od 15:00 v sále sv. Václava. Hry, soutěže o ceny, dětské občerstvení a spolčená tancovačka… vstup v maskách samozřejmě vítán.

V pátek 24. ledna od 19:00 jste opět zváni do kulturního domu Barikádníků na společenský večer vršovické farnosti, tentokrát na téma Hrdinové našeho dětství. Čeká Vás živá kapela, taneční parket, překvapivá a nevídaná vystoupení našich farníků, dobročinná dražba domácích specialit, volba krále a královny plesu a další překvapení. Příchod v tematickém kostýmu či masce je vítán, ale není podmínkou. V.I.P. pozvánky jsou k dispozici u Vládi Jeništy, mail: vladajen@gmail.com

V sobotu 8. února od 14:00 do 16:00 proběhne opět farní bruslení. Aby se stadion zaplatil, ceny jsou propočteny na 100,- pro dospělého (nad 15 let), děti do čtyř let (včetně) zadarmo, ostatní za 50. Svůj zájem dejte co nejdříve vědět Pavlu Krylovi na pavel@kryl.eu.

Srdečně zveme na společné zájezdy farníků z vršovické a čakovické farnosti. Do Dolomit v termínu 22. – 29. 8. za 3500 kč + 120 euro, nebo letecky do Gruzie 14. – 25. 9. 2020. Předběžná cena je cca 18 – 21 000. Podrobnosti na plakátcích na nástěnce. Další informace a přihlášky: Olga Polanská 604 208 771 olga.polanska@seznam.cz

Arcibiskupství vypisuje nový kurz pro služebníky eucharistie, který bude probíhat každou středu během ledna od 8. ledna 2020 vždy od 19.00 v Pastoračním středisku v Praze 6 – Dejvicích, Kolejní 4. Přihlášky jsou na webu arcibiskupství pražského, zájemci, kteří by chtěli ve farnosti vykonávat eucharistickou službu, se mohou ozvat faráři.

Přejeme všem požehnanou vánoční dobu!

Události
Archiv
OZNÁMENÍ – Neděle 12. ledna – Svátek Křtu Páně
sobota 18. ledna – památka Panny Marie, Matky jednoty křesťanů | neděle 19. ledna – 2. neděle v mezidobí