OZNÁMENÍ - neděle 6. října je 27. neděle v mezidobí
Neděle 13. října je 28. neděle v mezidobí

• Dnešní sbírka je určena na provoz a potřeby naší farnosti. Všem dárcům děkujeme.

• Minulou neděli se konala mimořádná kostelní sbírka na pomoc obětem povodní, vybralo se 52 176 Kč. Kdo byste chtěli ještě přispět, na nástěnce farní charity najdete QR kódy na pomoc konkrétním lidem postiženým povodněmi na Krnovsku. Příští neděli (13. 10.) zajistí dobrovolníci z farní charity finanční sbírku hotovosti.  

• Zítra (7. 10.) začne v naší farnosti výuka náboženství dle rozpisu, který najdete na nástěnkách či na farním webu.

• V neděli 13. a 20. října proběhne v kostele sv. Václava charitativní bazárek podzimního a zimního dětského oblečení a hraček. Věci darované do bazárku nechávejte vlevo u zpovědnic pod křížem. Děkujeme!

• V pátek 18. října v 19 hodin se v sále u sv. Václava uskuteční Dámský klub na téma „modlitba tělem i srdcem“. Večer nabídne mj. minutovou modlitbu od Jo Croissant z Komunity Blahoslavenství jako počátek pro modlitbu gesty.  

• V neděli 20. října se po obou bohoslužbách bude konat „Manželský koláč“, nabídka kávy a dobrot za příspěvek na podporu manželského setkání ve Štěkni. To se letos uskuteční v termínu od 25. do 29. října 2024 a je sice již zaplněné, ale stále se mohou hlásit náhradníci (přihlašování u Vládi Jeništy: vladimir.jenista@farnostvrsovice.cz). V roli duchovního doprovodu s námi pojede p. Jakub Žákovec.  

Přejeme všem požehnaný týden.


Události
Archiv
OZNÁMENÍ - neděle 29. září je 26. neděle v mezidobí
Neděle 6. října je 27. neděle v mezidobí