OZNÁMENÍ - neděle 8. května, 4. neděle velikonoční
Neděle 15. května je 5. neděle velikonoční

• Dnešní sbírka i sbírka příští neděli je určena na provoz a potřeby naší farnosti. Všem dárcům děkujeme.
• Dnes odpoledne od 16 hodin proběhne v divadle Mana EDUROCKSHOW, koncert pro děti a jejich maminky. Uslyšíte písničky Mraženého hudebního tělesa, můžete si zahrát opravdové sólo na opravdovou elektrickou kytaru.
• Dnes večer od 19.30 se bude konat tradiční koncert kapely Napořád v divadle Mana. Repertoár bude pestrý jako vždy. Pozvání přijali Eva Matějovská, Schola od sv. Václava a Milan Matoušek. Přijďte!
• V úterý 10. 5. v 19 hodin se na faře sejde pastorační rada.
• Na sobotu 28. května je plánován farní výlet do Berouna a Zaječova. Můžete se těšit na Koněpruské jeskyně, Berounský pivovar, odpoledne pak na poutní mši v Augustiniánském klášteře v Zaječově, a nakonec na buřty, sýr, pivo i nealko. Zájemce prosíme, aby se co nejdříve hlásili u Vládi Jeništy (777565119, vladajen@gmail.com).
• V neděli 29. května od 18.00 v sále u sv. Václava se sejde farní shromáždění k personálnímu posílení farních aktivit. Prosíme, aby se zúčastnili všichni vedoucí skupinek a aktivit, kteří potřebují posily, a samozřejmě všichni farníci a farnice ochotní přiložit ruku k dílu. Nové aktivity mohou i vznikat: pokud máte do nějaké chuť, dejte prosím vědět někomu z pastorační rady a při farním shromáždění zkuste najít pomocníky.
• V termínu od 6. do 13. srpna se uskuteční letní zájezd farníků naší farnosti do církevního domu Velehrad ve St. Martinu in Gsies. Zájezd je vhodný i pro rodiny s dětmi. Bližší informace poskytne a přihlášky přijímá Olga Polanská (604208771, olga.polanska@seznam.cz).
Farní tábor se bude konat v termínu 7.-14. srpna v Jesenici u Rakovníka, je určen pro děti od 7 do 14 let. S dotazy se můžete obrátit na Niki Hamplovou (739 592 298, nikcogh@gmail.com), která také do poloviny června přijímá přihlášky.
Z liturgického kalendáře:  
Sobota 14. 5. je svátek sv. Matěje, apoštola.  
Přejeme všem požehnaný týden.




Události
Archiv
OZNÁMENÍ - neděle 1. května, 3. neděle velikonoční
Neděle 8. května je 4. neděle velikonoční