OZNÁMENÍ - neděle 12. června, Slavnost Nejsvětější trojice
Neděle 19. června je slavnost Těla a krve Páně

• Dnešní sbírka je určena na provoz a potřeby naší farnosti. Všem dárcům děkujeme.
• Ve čtvrtek 16. června je slavnost Těla a krve Páně. V 17 hodin bude kardinál Dominik Duka sloužit v katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha mši svatou, následovat bude eucharistické procesí. V naší farnosti budeme slavnost Těla a krve Páně slavit v neděli 19. června.
• V sobotu 25. června se bude konat Svatoprokopská pěší pouť z Chotouně do Sázavy. Zahájena bude v 7.30 v kostele sv. Prokopa v Chotouni, zakončena bude v 18 hodin poutní mší svatou v Sázavském klášteře.
• V termínu od středy 22. června do neděle 26. června proběhne Tělesná obnova. Podrobné informace najdete na farním webu.
• V termínu od 6. do 13. srpna se uskuteční letní zájezd do Dolomit. Má-li ještě někdo zájem se zúčastnit, přihlaste se co nejdříve Olze Polanské (604208771, olga.polanska@seznam.cz).
Farní tábor se bude konat v termínu 7.-14. srpna v Jesenici u Rakovníka. Kapacita je již naplněna, ale ještě je možné hlásit náhradníky, obvykle se na ně dostane. Pro bližší informace se můžete obrátit na Niki Hamplovou (739 592 298, nikcogh@gmail.com).
• V termínu 9.-11. září chystáme opět farní vodu pro mládež od 12 do cca 16 let. Akce je vhodná pro ty, kdo na vodě nikdy nebyli, i pro zdatné vodáky. Pojedeme s největší pravděpodobností tok Ploučnice v úseku Stráž pod Ralskem – Vlčí důl. Bližší informace najdete ve Vinici, na webu, případně se můžete obrátit na organizátory Vojtu Tutra (vojtech.tutr@seznam.cz) nebo Pavla Kryla (pavel@kryl.eu).

Z liturgického kalendáře:  
    Pondělí 13. června je svátek sv. Antonína z Padovy, kněze a učitele církve.   
    Čtvrtek 16. června je slavnost Těla a krve Páně.

Přejeme všem požehnaný týden.


Události
Archiv
OZNÁMENÍ - neděle 5. června, Slavnost Seslání Ducha svatého
Neděle 12. června je slavnost Nejsvětější trojice