OZNÁMENÍ - neděle 6. listopadu, 32. neděle v mezidobí
Neděle 13. listopadu je 33. neděle v mezidobí

• Dnes se koná listopadová sbírka na charitní činnost v arcidiecézi. Příští neděli (13. 11.) proběhne sbírka na podporu katolických médií. Všem dárcům děkujeme.

• Od 6. do 20. listopadu budeme do košů v kostele sv. Václava přijímat potřebné věci pro bližní bez domova. Především prosíme o zimní oblečení pro muže i ženy, prádlo, ponožky, šály, čepice a rukavice, deky, karimatky a další věci pro přežití v zimním období.

• V úterý 8. listopadu v 19 hodin se koná „afterparty“, setkání (nejen) účastníků zájezdu do Dolomit s promítáním fotek. Setkání proběhne v sále kostela sv. Václava, zváni jsou všichni, kdo mají zájem zhlédnout krásy Dolomit. 

• 12. listopadu srdečně zveme do kostela sv. Vojtěcha v Dejvicích na ekumenické setkání Večer důvěry. Na programu je biblický úvod, diskusní skupinky, večer pak Slavnost světla, modlitba se zpěvy z Taizé.

• Zkoušky dětské scholy do konce kalendářního roku se budou konat v neděli 13. 11., 27. 11. a 11. 12., pokaždé od 09:00 do 10:00. Srdečně zveme všechny děti, které by si chtěly zazpívat.

• V pondělí 5. prosince proběhne od 17 hodin v kostele sv. Mikuláše tradiční Mikulášská besídka. Prosíme rodiče, aby zapisovali počet dětí, které na Mikulášskou besídku půjdou, na archy v kostele sv. Václava, nebo aby napsali e-mail na adresu farní kanceláře (kancelar@farnostvrsovice.cz), a to do neděle 27. listopadu. Vstupné: 100 Kč za dítě.


Z liturgického kalendáře:

Středa 9. listopadu je svátek Posvěcení lateránské baziliky.

Čtvrtek 10. listopadu je památka sv. Lva Velikého, učitele církve.

Pátek 11. listopadu je památka sv. Martina, biskupa.

Sobota 12. listopadu je památka sv. Josafata, biskupa a mučedníka.

 

Přejeme všem požehnaný týden.


Události
Archiv
OZNÁMENÍ - neděle 30. října, 31. neděle v mezidobí
Neděle 6. listopadu je 32. neděle v mezidobí